Tibetansk faceliftmassage (Mora)

Tibetansk Faceliftmassage är en djupavslappnande ansiktsmassage som påverkar hela kroppen. Det är en mjuk behandling vars främsta syfte är att lösa upp spänningar som sitter i ansiktets bindväv och muskler. Dessa spänningar kan ha kommit av stress eller oro och påverkar oss på ett sätt som till exempel kan leda till spänningshuvudvärk, migrän, spända käkmuskler, acne, eksem eller trött och livlös hy.

Hela kroppen får kraft och energi av en Tibetansk Faceliftmassage, eftersom ansiktets meridianer står i direkt kontakt med kroppens inre organ.

För att få bästa möjliga och långtgående resultat rekommenderas att du följer kurens alla fyra steg och att det går max 3 veckor mellan dina besök, eftersom varje tillfälle fokuserar på olika områden.

I behandling 1 ligger fokus på att mjuka upp ansikte och skalp med en mycket lätt, men samtidigt oerhört effektiv massage.

I behandling 2 fördjupar jag mig i pannans och skalpens bindväv och muskulatur.

I behandling 3 ligger fokusområdet på käkmusklerna och på att lösa upp den typen av spänningar som gör att många idag behöver bettskena.

* I behandling 4 är det halsen som står i fokus, men jag gör även en genomgång av hela ansiktet.

Varje behandling är 75 minuter och då ingår, förutom det jag har beskrivit ovan, en inledande rengöring av ansiktet, (peeling för den som önskar) massage av dekolletage, nacke och överarmar, lymfdränage samt akupressur.

För att bibehålla effekterna av den Tibetanska Faceliftmassagen och få bästa möjliga resultat gör du en påfyllnadsbehandling inom 6-8 veckor.

Kostnaden per behandling är 1095 kr 

Boka din tibetanska facelift på info@soulandfood.se eller 0280-30008