Retreat

Alla tappar vi fotfästet och riktningen i vår inre kompass ibland. Livet stressar, kroppen och huvudet säger olika saker och världen omkring oss snurrar bara snabbare. Vill du bli bättre rustad att ta dig an utmaningar i livet? Det är då dags att landa i dalaskogarna på ett retreat med fokus på din själs bästa.


Läs mer om retreaten här


NÄRVARORETREAT, ÖRTLÄRA OCH AROMATERAPI

Med fokus på kropp och natur i balans får du ta del av stresshantering, aromaterapi, skogsbad, Tai Chi, Mediyoga, örtlära och mycket mer i en genuin dalamiljö med närhet till Västerdalälvens kraftfulla flöde och dalaskogens lugn.


Du äter växtbaserade måltider med fokus på naturens eget skafferi och du inleder varje dag med meditativ rörelse i din mjukaste tänkbara takt.


Vårt mål med retreatet är att du ska absorbera näring för kropp och själ i total och villkorslös kärlek till dig själv. Det här retreatet är perfekt för dig som vill landa, stressa ner och hitta balans mellan det fysiska och psykiska.


I en tredagarsretreat hos oss ingår

*Kurs i grundläggande örtlära
*Workshop i grundläggande aromaterapi med eteriska oljor
*Allt material till kurs och workshop
*En 90 minuters helkroppsbehandling med aromaterapi (obs! Enbart 4 platser)
*Skogsbad
*Tai Chi/Qigong
*Mediyoga
*Guidade mediationer
*Logi med helpension

Pris för tredagarsretreat, enkelrum 

*5975 kr (inklusive en helkroppsbehandling)
*4975 kr (exklusive en helkroppsbehandling)

Pris för tredagarsretreat, del i dubbelrum   

*5375 kr (inklusive en helkroppsbehandling)
*4375 kr (exklusive en helkroppsbehandling)

MAX 10 PERSONER (VI FÖRBEHÅLLER OSS RÄTTEN ATT BOKA NYTT DATUM FÖR RETREATEN VID FÄRRE ÄN 4 PERSONER)

RETREAT FÖR DIN SJÄL OCH INRE KOMPASS

Alla tappar vi fotfästet och riktningen i vår inre kompass ibland. Livet stressar, kroppen och huvudet säger olika saker och världen omkring oss snurrar bara snabbare. Det är dags att landa i dalaskogarna på ett retreat med fokus på din själs bästa!

Hos oss på Bondasgården Soul & Food leder vi dig under tre dagar till en större intuitiv förståelse där vi kombinerar meditativa vandringar i naturen med skapandet av din egna själsmandala, insikter i Chi-livets flöde och möjligheten att upptäcka din själs reinkarnationer med en tidigare-liv-regression. Det finns 4 platser tillgängliga för tidigare-liv-regression. Det är en behandling för dig som vill dyka djupare ner i din själs tidigare erfarenheter och dess reinkarnationer. Ett fantastiskt verktyg i att hitta läkning och förståelse kring olika känslomässiga eller fysiska utmaningar du begränsas av idag.

Målet med detta tredagarsretreat är att du ska känna ännu tydligare vad som är just ditt högsta bästa här på jorden. Detta i samklang med vikten av stressreducering och att uppskatta sitt eget sällskap för att ge själen det utrymme den behöver.

Vill du bli bättre rustad att ta dig an utmaningar i livet? Investera i din själ och dig själv och boka din plats redan idag!


I en tredagarsretreat hos oss ingår

*en 2,5 timmar Tidigare-liv regression (obs! Enbart 4 platser)
*Skogsbad
*Skapa din egen Själsmandala
*Tai Chi/Qigong
*Mediyoga
*Verktyg för att känna och följa Chi
*Övningar för att hitta och följa din egen intuition
*Logi med helpension

Pris för tredagarsretreat, enkelrum 

*5975 kr (inklusive Tidigare-liv regression)
*4475 kr (exklusive Tidigare-liv regression)

Pris för tredagarsretreat, del i dubbelrum   

*5375 kr (inklusive Tidigare-liv regression)
*3875 kr (exklusive Tidigare-liv Regression)

MAX 10 PERSONER (VI FÖRBEHÅLLER OSS RÄTTEN ATT BOKA NYTT DATUM FÖR RETREATEN VID FÄRRE ÄN 4 PERSONER)

BONDASGÅRDEN SOUL AND FOOD I SAMARBETE MED KB EDUCATION

Mer om oss som leder retreatet

MARIA SJÖÖ

Maria är en av eldsjälarna bakom Bondasgården Soul and Food tillsammans med sin man Fredrik. Maria är Ört- och Aromaterapeut, Regressionsterapeut, Yogainstruktör och Shamansk healer. Hon brinner för att hjälpa människor att hitta kontakten med sin egen kärna och sin själs sanning. I sitt arbete tar hon naturen till hjälp för att skala av det som står i vägen för att kunna leva livet fullt ut och för att förstärka det som är ämnat för var och en i denna omvälvande tidsålder.

FREDRIK OLOFSSON

Fredrik driver tillsammans med Maria Bondasgården Soul and Food och Fredrik står för den goda maten du kommer att äta under retreatet. Fredrik är även han Shamansk healer och Friskvårdsmassör. Han brinner för att skapa och komponera maträtter som ger människor den näring de behöver i kombination med magiska smakupplevelser. I sitt arbete är han i samklang med naturen och dess skafferi för att ta tillvara på allt det goda och nyttiga som finns runt om oss för att sedan förädla det via sin matlagning.