Regressioner

  • Tidigare-liv-regression; en hypnossession för inre läkning genom vilken du bättre förstår och kan släppa taget om känslomässiga, mentala och/eller fysiska problem eller mönster som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. Läs mer
  • Livet-mellan-liven-regression; en hypnossession för dig som vill gå djupare ner i din själs visdom och leda dig närmare ditt själsliga medvetande. Hypnosen kan leda till en djupare förståelse om ditt själsliga hem och ditt uppdrag på jorden i det liv du lever nu. Läs mer.


Med fokus på personliga och genuina möten erbjuder vi en upplevelse som ger näring till både kropp och själ. Du hittar Bondasgården Soul and Food 5 minuter söder om Kläppen i Sälen. Njut av våra behandlingar i genuin dalamiljö med närhet till både skog och fjäll.

Tidigare-liv-regression

Få tillgång till undermedvetna minnen från tidigare liv och hitta till inre läkning.

Genom djup avslappning guidar jag, Maria, dig till inre läkning genom vilken du bättre förstår och kan släppa taget om känslomässiga, mentala och/eller fysiska problem eller mönster som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut.


En Tidigare-liv-regression kan hjälpa dig att

*Läka och släppa taget om trauman från dina tidigare liv.
*Släppa taget om rädsla inför döden eller en inneboende sorg.
*Läka negativa relationsmönster eller relationsproblem.
*Få en bättre förståelse till ursprunget av t.ex. fobier och negativa livsmönster
*Nå en fördjupad personlig- och spirituell utveckling.

En session varar i ca 2,5 timme och består av ett inledande samtal för att förstå din målsättning eller önskan med regressionen, en guidad meditation för avslappning i vilken du vägleds dig till minnen som kommer till dig från ditt undermedvetna. Hela upplevelsen samlas ihop i ett avslutande samtal där du får hjälp att förstå och sortera det du känt och upplevt under själva regressionen.

Denna healing finns tillgänglig både på plats i en rogivande miljö på Bondasgården eller online.

*Tidigare-Liv-regression på Bondasgården – 1975 kr
*Tidigare-Liv-regression online – 1975 kr

Frågor skickar du till Maria på: maria@soulandfood.se


Livet-mellan-liven-regression

Vad är mitt livsändamål? Har jag en andlig guide? Vilken är min själsfamilj?

Livet-mellan-liven är en hypnossession för dig som vill gå djupare ner i din själs visdom och leda dig närmare ditt själsliga medvetande. Hypnosen kan leda till en djupare förståelse om det själsliga hemmet och ditt uppdrag på jorden i det liv du lever nu.


Själens karta 

Din själs inre karta visar på dina naturliga gåvor och utmaningar. Den avslöjar vad som gör dig unik och varför du är på Jorden. När vi navigerar genom livet med en medvetenhet i dessa frågor underlättar vi för oss själva att uppfylla vårt syfte för denna inkarnation.


Utomjordliga liv 

Funderar du på om du även har levt på andra planeter, eller i andra dimensioner? Många människor som gjort ”Livet-mellan-liven-regressioner” rapporterar om inkarnationer, och/eller existenser, på andra ställen än Jorden.  Under hypnos framträder olika själstyper och därtill hörande hembaser. Det är oerhört givande att se vilken själstyp man själv tillhör och hur ens naturliga själsmiljö är utformad. En del själar har till och med uppdrag som de utför i sin själsliga form. Alla själar, oavsett ursprung, är under individuell utveckling även i sitt själsliga liv, inte enbart i den inkarnation den valt för sitt liv här på Jorden.

I ett tillstånd av djup avslappning får du tillgång till dina undermedvetna minnen från det som är din själsliga hemmabas, dvs. i den värld du befinner dig när du inte är inkarnerad. Det här är en själsresa som ger dig en förståelse för, och insikt i, din odödliga identitet. Du har möjlighet att undersöka ditt livsändamål, träffa dina andliga guider och själsvänner och mycket annat.


Livet-mellan-liven är en regression som är en förlängning av Tidigare-liv-regressionen och ger dig ett ökat andligt perspektiv genom att utforska ditt verkliga hem och din själs plan. Eftersom Livet-mellan-liven är en session som kräver ett mycket djupare tillstånd av hypnos än vad en Tidigare-liv-regression gör rekommenderas du att ha någon form av tidigare erfarenhet inom hypnos, regression eller annat inre arbete, t.ex. att ha utövat djupmeditation. Detta för att du lättare ska få tillgång till dina mer djupliggande själsliga minnen.


En Livet-mellan-liven regression kan ge dig

*Ett utökat andligt perspektiv på livet i stort, och ditt eget jordeliv nu.
*Bättre insikt och förståelse för din själs identitet
*En möjlighet att återuppleva andevärlden
*Ett möte med dina andliga guider och själsvänner
*En ökad medvetenhet kring dina själsliga kontrakt med andra 
*Förståelse kring ditt livsändamål i nuvarande liv och generella livsteman


Denna healing finns i dagsläget enbart tillgänglig på plats i en rogivande miljö på Bondasgården

*Livet-mellan-livet regression, ca 3,5 timmar, på Bondasgården – 3175 kr


Frågor skickar du till Maria på: maria@soulandfood.se

Du bokar din regression på info@soulandfood.se eller 0280-30008