Medicinsk aromaterapi

Det här är en tjänst för dig som vill hjälpa din kropp till läkning och/eller bättre mående via eteriska oljor, som masseras in i din hud.

Massage – Fotmassage/Aromazonterapi 60 min- 650 kr
Det här är en tjänst för dig som vill hjälpa din kropp till läkning och/eller bättre mående via eteriska oljor, som masseras in i dina fötter. Vi börjar med ett inledande samtal i vilket du berättar för mig vad du vill ha hjälp med just nu, t.ex svårigheter att sova, stressmage, eksem, akne etc. Därefter väljer jag ut vilka eteriska oljor som passar dig bäst i dagsläget och använder dem i din aromazonterapi. I en aromazonterapi masserar jag dina fötter och dina underben. Jag lägger djupare fokus på punkter (zoner) där du har uttryckt att du har ont eller problem, eller där jag känner av obalanser. Allt enligt de önskemål som du framför till mig i det inledande samtalet. Detta är en friskvårdsmassage för trötta muskler och avslappning i första hand, men kan också aktivera ditt egna immunförsvar vilket ger fördelar även efter/mellan massagetillfällena.

Massage – Djupavslappnande helkroppsmassage – Aromaterapi 90 min – 1050 kr
Det här är en tjänst för dig som vill hjälpa din kropp till läkning och/eller bättre mående via eteriska oljor, som masseras in i din hud. Vi börjar med ett inledande samtal i vilket du berättar för mig vad du vill ha hjälp med just nu, t.ex svårigheter att sova, stressmage, eksem, akne etc. Därefter väljer jag ut vilka eteriska oljor som passar dig bäst i dagsläget och använder dem i din helkroppsmassage. I en helkroppsmassage ingår massage av rygg, ben, mage, armar, bröstkorg/axlar och ansikte. Du får självklart välja mer fokus på något av de olika massageområdena utifrån dina egna behov och önskemål. Till ansiktet använder jag eteriska oljor med t ex anti-age egenskaper eller för att motverka acne. Allt enligt de önskemål som du framför till mig i det inledande samtalet. Detta är en friskvårdsmassage för trötta muskler och avslappning i första hand, men kan också aktivera ditt egna immunförsvar vilket ger fördelar även efter/mellan massagetillfällena.

Massage – Skräddarsydd massage utifrån behov – Aromaterapi 30/45/60 min – 450/625/750kr
Det här är en tjänst för dig som vill hjälpa din kropp till läkning och/eller bättre mående via eteriska oljor, som masseras in i din hud. Vi börjar med ett inledande samtal i vilket du berättar för mig vad du vill ha hjälp med just nu, t.ex svårigheter att sova, stressmage, eksem, akne etc. Därefter väljer jag ut vilka eteriska oljor som passar dig bäst i dagsläget och använder dem i din massage. Jag skräddarsyr din Aromamassage utifrån dina egna behov och önskemål. Kanske du har ont i nacke och axlar, stela muskler i benen eller ett ryggslut som ofta ömmar och vill ha mer fokus på just detta. Allt enligt de önskemål som du framför till mig i det inledande samtalet. Till ansiktet använder jag eteriska oljor med t ex anti-age egenskaper eller för att motverka acne. Detta är en friskvårdsmassage för trötta muskler och avslappning i första hand, men kan också aktivera ditt egna immunförsvar vilket ger fördelar även efter/mellan massagetillfällena.