Livet mellan liven – Regression

I ett tillstånd av djup avslappning får du tillgång till dina undermedvetna minnen från det som är din själsliga hemmabas, dvs. i den värld du befinner dig när du inte är inkarnerad. Det här är en själsresa som ger dig en förståelse för, och insikt i, din odödliga identitet. Du har möjlighet att undersöka ditt livsändamål, träffa dina andliga guider och själsvänner och mycket annat.

”Livet-mellan-liven” är en hypnosteknik som för dig djupare ner i själens visdom och erfarenheter och den leder dig till ditt eget själsliga medvetande. Det är en regression som är en förlängning av en ”Tidigare-liv-regression” och den ger dig ett ökat andligt perspektiv genom att utforska ditt verkliga hem och din själs plan. Eftersom det här är en session som kräver ett mycket djupare tillstånd av hypnos än vad en ”Tidigare-liv-regression” gör rekommenderas du att ha någon form av tidigare erfarenhet inom hypnos, regression eller annat inre arbete, t.ex. att ha utövat djupmeditation. Detta är för att du lättare ska få tillgång till dina mer djupliggande själsliga minnen.

En ”Livet-mellan-liven-regression” hjälper dig som söker en djupare förståelse om det själsliga hemmet och ditt uppdrag på Jorden i det liv du lever nu.

Syfte och värde

  • Du får ett utökat andligt perspektiv på livet i stort, men även ditt eget jordeliv nu
  • Du får en bättre insikt och förståelse för din själs identitet
  • Du får en möjlighet att återuppleva andevärlden
  • Du får möta andliga guider och själsvänner
  • Du får en medvetenhet kring dina själsliga kontrakt med andra 
  • Du får en förståelse för ditt livsändamål i nuvarande liv och generella livsteman


Själens karta 
Din själs inre karta visar på dina naturliga gåvor och utmaningar. Den avslöjar vad som gör dig unik och varför du är på Jorden. När vi navigerar genom livet med en medvetenhet i dessa frågor underlättar vi för oss själva att uppfylla vårt syfte för denna inkarnation.

Utomjordliga liv 
Funderar du på om du även har levt på andra planeter, eller i andra dimensioner? Många människor som gjort ”Livet-mellan-liven-regressioner” rapporterar om inkarnationer, och/eller existenser, på andra ställen än Jorden.  Under hypnos framträder olika själstyper och där till hörande hembaser. Det är oerhört givande att se vilken själstyp man själv tillhör och hur ens naturliga själsmiljö är utformad. En del själar har till och med uppdrag som de utför i sin själsliga form. Alla själar, oavsett ursprung, är under individuell utveckling även i sitt själsliga liv, inte enbart i den inkarnation den valt för sitt liv här på Jorden.

Vill du veta mer om ditt själsliv i ditt ”Liv-mellan-liven” är du välkommen att boka en regression med Maria. En session varar cirka 3,5 timme och består av ett  inledande samtal för att jag ska förstå vad din målsättning eller önskan är, en guidad meditation för mycket djup avslappning och en vägledning genom de minnen som kommer till dig från ditt undermedvetna.  Vi har även ett avslutande samtal där du får hjälp att ”knyta ihop säcken” av din upplevelse.

  • Livet-mellan-liven -regression ca 3,5 timmar – 2975 kr

Du bokar din regression på info@soulandfood.se eller 0280-30008