Endagsretreat med sound healing

Välkommen till en dag i balans och harmoni med fokus på ljudets helande effekt i den mänskliga kroppen på jordande Bondasgården Soul and Food precis vid kraftfulla Västerdalälvens kant. 

Känner du en längtan efter att släppa taget om vardagen för en liten stund och bara få uppleva djup avslappning, shamansk energimedicin och göra en resa i ljudets tecken? Då tror vi att det här kan vara en dag för dig. 

Dagen inleds med en härligt avslappnande och mjukgörande Må bra-yoga med Maria, där hon hjälper dig att lägga grunden för en dag i emottagande och inkännande. 

Efter yogan får du avnjuta en ljuvligt god och näringsrik lunch komponerad av Bondasgårdens fantastiske kock. Det blir en mjuk och härlig upplevelse för både smaklökar och mage.

Därefter fortsätter vi med dagens huvudattraktion: Soundhealing Workshop, där Malin* från Våga Vara Vild bjuder in till en resa i ljud och vibrationer. Det här är en dag som kommer att ge dig en intellektuell förståelse för hur Soundhealing fungerar, samtidigt som du får en chans att få uppleva Soundhealingens effekter i din egen kropp. 

Soundhealing utgår från kvantfysikens teori att allt här på jorden är energi som vibrerar med olika frekvenser. Med hjälp av instrument såsom bl.a. trumma, skallra, klangskålar eller gong kan ljudets energi användas för att stämma, finjustera och balansera det instrument som den mänskliga kroppen faktiskt är. 

Ljud, musik och sång har använts i alla tider i ceremonier och riter över hela världen för att fira och befästa viktiga händelser. Det har även använts som medicin och för att skapa harmoni och balans. 

Vibrationerna från de instrument som används i Soundhealing är lugnande, balanserande, meditativa och framför allt mycket helande. Malin använder även sin röst som ytterligare ett verktyg för att skapa de bästa förutsättningarna för en Soundhealing som går på djupet.

Det här är en dag för dig som vill ha

-Grundläggande kunskap om hur Soundhealing fungerar och dess effekter.

-Möjlighet att prova på och lära dig enkla tekniker som du kan använda på dig själv och andra. 

-En chans att uppleva en unik Soundhealingsession i naturnära miljö.

-Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Du kommer som du är och får det du behöver.

Detta endagsretreat går av stapeln

-Lördag 26 augusti kl.10.00-16.00

-Söndag 27 augusti kl. 10.00-16.00

PRIS, ANMÄLAN OCH BETALNINGSANGIVELSE

Du anmäler dig via mail till info@soulandfood.se, kom ihåg att även ange eventuella allergier. 

Priset är 995 kr för en heldag inklusive yoga, shamansk energimedicin, välgörande och god lunch, samt en medskapande workshop i Soundhealing. OBS! Du får även en ljudfil med en inspelad Soundhealingavslappning mailad till dig efter retreatet för att kunna ta fram vid behov när du vill återuppleva retreatets och Soundhealingens helande kraft. 

I samband med din anmälan betalar du 295 kr för att säkra din plats. Resterande belopp betalas senast 7 dagar innan retreatet. All betalning sker till Swish 1232678837 eller bankgiro 222-4814.  Märk din betalning med Soundhealing och datum för den dag du anmäler dig till. Kontakta oss om du vill ha en faktura eller möjlighet att betala via Klarna.

Sista dag för anmälan är den 21 augusti

Minst 6 personer, max 15 personer

Vi ser mycket fram emot att få uppleva denna läkande och inkännande dag i ljudets tecken tillsammans med dig

Fredrik och Maria i samarbete med Malin

OBS! Det är även möjligt att boka övernattning, frukost och middag i samband med detta retreat. Kontakta oss via mail för mer information och prisuppgift. 

*Malin Edman är utbildad Sacred Sound Healing Ceremony Facilitator med mer än 20 års erfarenhet och kunskap av Sound Healing och andra tekniker inom hälsa och välmående. Hon driver företaget Våga Vara Vild och du kan läsa mer om Malin och vad hon erbjuder på hemsidan Våga Vara Vild