Endagsretreat med makramé

Välkommen till en harmonisk, jordande och kreativ endags-retreat på ljuvliga Bondasgården Soul and Food 

Längtar du efter att få kliva in i en välgörande värld och uppleva djup avslappning, shamansk energimedicin och att skapa din unika drömfångare i konsthantverket makramé? Då tror vi att den här dagen kan vara något för dig. 

Det här är en unik möjlighet att ge dig själv en paus från vardagen och uppleva en djup förbindelse med din inre kraft och kreativitet. Tillsammans skapar vi en fin dag där gemenskap, inre frid, spiritualitet och kreativt skapande möts i en ljuvlig och naturskön miljö. 

Maria inleder dagen med grundande yoga och meditation som knyter an till jorden, aktiverar självläkning samt stärker kropp och själ. Ur den Shamanska traditionen smudging rensas vi från ogynnsam och tung energi.

Förmiddagens olika övningarna frigör eventuella blockeringar i våra energiflöden och bjuder in till en grundad känsla av inre frid och välbefinnande i fin och ljus energi. En fantastisk grund för en eftermiddag fylld av glädje, gemenskap och kreativt skapande.

Efter gemensam lunch beger vi oss in i kreativitet och vackert skapande där du formger och tillverkar din alldeles unika drömfångare, dekorerad med kristaller och organiska material.

Julie går igenom makraméns grundknutar, mönster och tekniker som du sedan kan variera i det oändliga i dina framtida makramé-projekt. Vi visar olika alster som inspiration och finns till hands under hela workshopen för att hjälpa dig med teknikerna och att åstadkomma ett lyckat resultat. Din färdiga drömfångare blir till en magisk inredningsdetalj, fylld med positiv energi och det du välkomnar in i ditt liv.

Under hela dagen finns ett urval av makramégarn, eteriska oljor, tinkturer, kristaller och mycket mer till försäljning. 

Inga förkunskaper behövs och alla åldrar är välkomna. Supertrevligt att göra tillsammans med någon som har en speciell plats i ens hjärta.

Tag med:

– Mjuka sköna kläder till morgonyogan.

– Gärna badkläder för ett stärkande dopp i Västerdalälven

– En sax. Skönt att ha egen.

– Gärna eget material som du önskar dekorera din drömfångare med.

Lördag 30 september kl 10:00 – 16:00

Söndag 1 oktober kl. 10:00 – 16:00

Pris och betalningsangivelse

995 kr för en heldag inklusive yoga, shamansk energirening, välgörande och god lunch samt kreativ workshop i konsthantverket makramé.

Materialkostnad tillkommer:

– Ett garnnystan på 100 m (räcker gott och väl till en drömfångare) 150 kr.

– Ringar till drömfångare finns i två storlekar och kostar 60 och 80 kr/st

I samband med anmälan betalar du 295 kr för att säkra din plats. Resterande belopp betalas senast 7 dagar innan retreatet. Sista dag för anmälan är den 22 september.

Minst 8 personer max 15 personer

Vi ser mycket fram emot att uppleva denna skapande och jordande dag tillsammans med dig.

Fredrik och Maria i samarbete med Julie Boajé

OBS! Det är även möjligt att boka övernattning, frukost och middag i samband med detta retreat. Kontakta oss via mail för pris och mer information.