Behandling mot återkommande huvudvärk

Lider du av återkommande spänningshuvudvärk eller migrän? Har du ”provat allt” och ingenting hjälper? Då ska du se hit!

Sedan ca ett år tillbaka har Maria behandlat flera klienter mot återkommande huvudvärk med en kombination av aromamassage för nacke/rygg och Tibetansk -Faceliftmassage. Resultatet har varit en förbättring för alla som provat, varav några helt har blivit fria från huvudvärk och andra har fått lindrigare och mer sällan återkommande huvudvärk.

Marias behandlingar är holistiska, dvs. att hon ser till hela människan, och anpassar val av oljor och massage till respektive person och respektive tillfälle för den personen. Hon jobbar också för att hitta roten till den återkommande smärtan eller ömheten och inte enbart behandla symptomen. Allt för att kroppen i slutänden ska kunna hitta in till sin självläkning och återhämtning, utan läkemedel.

För dig som vill börja din resa mot ett mer smärtfritt liv har vi nu ett extra förmånligt erbjudande när du väljer att köpa vårt behandlingspaket mot återkommande huvudvärk. I vårt paketpris ingår en kur med 4 stycken kombinationsbehandlingar; 30 minuters aromamassage för nacke och rygg tillsammans med 75 minuters Tibetansk Faceliftmassage. För att få bästa effekt ska det vara max 3 veckor mellan respektive behandlingstillfälle.

Du betalar endast 4640 kr (ordinarie pris 5800 kr) för kurens 4 behandlingstillfällen och du kan dela upp betalningen på 2 gånger. Erbjudandet gäller för dig som påbörjar din behandlingsresa senast den 30 april 2023. Har du frågor eller vill boka din behandling kontakta oss på info@soulandfood.se eller ring på 0280-30008. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

BEHANDLINGSKUR MOT ÅTERKOMMANDE HUVDVÄRK. 

Aromamassage är en mjukare form av massage, vars effekt fördjupas med hjälp av kraften från eteriska oljor. Oljorna väljs ut och anpassas efter ditt mående och önskemål.

Tibetansk Faceliftmassage är en djupavslappnande ansiktsmassage som påverkar hela kroppen, genom att ansiktets meridianer står i direkt kontakt med kroppens inre organ. Det är en mjuk behandling vars främsta syfte är att lösa upp spänningar som sitter i ansiktets bindväv och muskler. I många fall har spänningarna kommit sig av underliggande stress eller oro och skapat tillstånd såsom exempelvis spänningshuvudvärk, migrän eller stela/spända käkmuskler. I behandlingen ingår alltid rengöring, lymfdränage och akupressur av ansiktet, massage och lymfdränage av dekolletage, samt massage av överarmar.

Behandling 1 

Inleds med ett samtal där du berättar om ditt allmäntillstånd och vad du upplever att du har problem med, samt eventuella sjukdomar, allergier och vilka läkemedel du använder. Allt för att jag ska kunna sätta ihop en för dig bra kombination av oljor som jag sedan använder i din rygg- och nackmassage. I den del av massagen som är Tibetansk Facelift är fokuset på att mjuka upp ansikte och skalp med en mycket lätt, men samtidigt oerhört effektiv massage, för att förbereda ansiktsmuskulaturen på de steg som kommer längre fram i kuren. 

Behandling 2

Ett kortare samtal för att stämma av ditt mående för dagen och hur du har haft det sen den förra behandlingen. Därefter görs en bedömning av vilken kombination av oljor som passar bäst för din rygg- och nackmassage. I den del av massagen som är Tibetansk Facelift är fokuset på att ge en djupare massage i pannans och skalpens bindväv och muskulatur.

Behandling 3

Ett kortare samtal för att stämma av ditt mående för dagen och hur du har haft det sen den förra behandlingen. Därefter görs en bedömning av vilken kombination av oljor som passar bäst för din rygg- och nackmassage. I den del av massagen som är Tibetansk Facelift är fokuset på att ge en djupare massage av käkmuskulatur, såväl på käkens utsida som insida, och på att lösa upp den typ av spänningar som gör att många idag behöver bettskena när de sover.

Behandling 4

Ett kortare samtal för att stämma av ditt mående för dagen och hur du har haft det sen den förra behandlingen. Därefter görs en bedömning av vilken kombination av oljor som passar bäst för din rygg- och nackmassage. I den del av massagen som är Tibetansk Facelift är fokuset på att ge en djupare massage av haklinjen och halsen samt en avslutande genomgång av hela ansiktet.

Efter avslutad kur är det bra att göra en återkommande behandling ungefär var 8 vecka för att kroppen ska bibehålla effekterna av kuren. Om du tillhör dem som haft mycket kraftig huvudvärk, eller tätt mellan anfallen kan du komma att behöva göra återkommande behandlingar med ett kortare intervall till en början för att sedan göra dem med allt längre mellanrum.