Aromamassage (Mora)

Aromamassage är en behandling för dig som vill stötta din kropp till läkning och nå ett bättre mående med hjälp av kraften i eteriska oljor.

Behandlingen inleds med ett samtal där du berättar vad du vill ha hjälp med just nu, t.ex svårigheter att sova, stressmage, eksem, akne etc.

Därefter väljs individuellt anpassade eteriska oljor ut som används i din behandling.

Aromaterapin är en friskvårdsmassage för trötta muskler och avslappning i första hand, men kan också aktivera ditt egna immunförsvar vilket ger fördelar även efter/mellan massagetillfällena.

All aromaterapi utförs av mig, Maria, som är utbildad Aromaterapeut hos Nordiskt Näringscenter i Stockholm.


Aromamassage- Djupavslappnande helkroppsbehandling

I en djupavslappnande helkroppsmassage ingår massage av rygg, ben, mage, armar, bröstkorg/axlar och ansikte. Du får självklart välja mer fokus på något av de olika massageområdena utifrån dina egna behov och önskemål. Till ansiktet använder jag eteriska oljor utifrån dina önskemål, till exempel motverka torrhet, anti-age eller motverka acne. 

  • 90 min – 1195 kr


Aromamassage – specifikt område

Har du ont i nacke och axlar, stela muskler i benen eller ett ryggslut som ofta ömmar? Med hjälp av eteriska oljor i kombination med massage fokuserar vi på just det du vill ha hjälp med.

  • 45 minuter – 725 kr
  • 60 minuter – 895 kr